free image hostfree image hostfree image host

  • Incep cu Slumdog Millionaire, marele castigator al Premiilor Oscar de anul acesta. Flmul intra in cinematografele din Bucuresti de maine, 13 martie 2009! Merita vazut chiar si de cei mai sceptici dintre voi, macar asa stiti ce sa criticati la el 🙂
  • Am mai scris despre Seven Pounds, a doua premiera a zilei si unul din cele mai impresionant filme pe care le-am vazut in ultimii ani! TREBUIE VAZUT, neaparat la cinema, bucurati-va de faptul ca inca se mai fac filme bune.
  • The Unborn este un horror light. Casey Beldon (Odette Yustman) si-a urat mama pentru ca a parasit-o cand era mica. Dar dupa ce lucruri inexplicabile incep sa i se intample, tanara intelege de ce aceasta a plecat. Cu ajutorul lui Sendak, un consilier spiritual, Casey descopera ca sursa cosmarurilor pe care le are si a fantomei care ii bantuie zilele este un vechi blestem. Cu alte cuvinte este vorba despre o creatura care foloseste diferite trupuri pentru a se hrani si a deveni din ce in ce mai puternica. Daca vreti sa vedeti cum scapa de infricoasatoarea creatura, The Unborn este in programul cinematografelor HM, Movieplex, Cityplex sau [noul cinema] Starplex!

Trailer-ul filmului :

Have an ice day 😀