Orasul BantuIT, romanul meu preferat al geniului Stephen King, va fi ecranizat de Warner Bros! Actiunea acestuia are loc intre anii 1958 si 1985, dar cea a filmului va fi transpusa in prezent.

Dave Kajganich a fost angajat sa scrie scenariul, care va spune povestea unui grup minunat de prieteni, denumit Losers Club. Acestia sunt singurii care au reusit sa-l invinga pe It, o creatura terifianta care se foloseste de cele mai mari temeri ale copiilor pentru a-i atrage in intuneric si a se hrani apoi cu ei. Forma lui preferata este cea de clovn – sadicul Pennywise! Peste multi ani, acesta incepe sa terorizeze din nou oraselul fictional Derry, Maine, iar vechii prieteni sunt chemati acasa sa lupte din nou, de aceasta data ca adulti, fara sa isi mai aminteasca nimic legat de prima lor batalie.

Romanul a fost bestseller in 1986 si in 1990 a fost transformat de postul american ABC intr-o miniserie avandu-i in rolurile principale pe John Ritter, Harry Anderson, Tim Reid, Annette O’Toole si Richard Thomas. Tim Curry a fost Pennywise 🙂 Filmul a fost ok, fata de alte ecranizari ale romanelor lui King, dar acesta merita mult mai mult! It merita un film fenomenal, terifiant, puternic si emotionant!

free image host