Sara si Brian duc o viata idilica alaturi de cei doi copii ai lor. Brusc, familia acestora este tulburata de o veste ingrozitoare, care ii obliga sa ia o decizie dificila si neortodoxa pentru a salva viata fetitei lor. Hotararea disperata a parintilor ridica intrebari serioase legate de etica si moralitate si va afecta puternic baza intregii familii. Actiunile lor duc la un proces delicat, care ameninta sa le dezbine familia pentru totdeauna, dar si la noi adevaruri care le vor schimba perceptiile despre dragoste si loialitate.

Photobucket

My Sister’s Keeper este adaptarea romanului scris de Jodi Picoult. Drama beneficiaza de prezenta unor actori celebrii precum Cameron Diaz, Abigail Breslin sau Alec Baldwin. Nick Cassavetes este regizorul filmului, care va avea premiera pe 26 iunie 2009.

Trailer-ul filmului

Pare o drama emotionanta, intensa. Finalul acesteia a iscat cateva controverse, pentru ca nu este acelasi cu cel al cartii. Eu nu am citit My Sister’s Keeper, dar am inteles ca finalul este socant si impresionant, iar fanii nu sunt deloc multumiti de alegerea scenaristilor (Jeremy Leven si Nick Cassavetes).