Fermecatoarea actrita Meg Ryan (When Harry Met Sally) se intoarce in sfarsit pe marele ecran, in genul de filme care a consacrat-o in anii ’90 – comedia romantica! Bazat pe piesa de teatru scrisa de renumitul dramaturg Steven Dietz, Shooting Star, filmul este regizat de Ryan.

Doi fosti iubiti, Bill (David Duchovny) si Willa (Meg Ryan) raman blocati intr-un aeroport, in urma unei furtuni de zapada. Avand zborurile intarziate pe termen nedefinit, cei doi isi dau seama ca sunt la fel de atrasi si iritati unul de altul, ca atunci cand erau impreuna, cu decenii in urma. In timp ce isi amintesc cu nostalgie trecutul comun si isi compara vietile cu visurile pe care le-au avut odata, cei doi incep sa se intrebe daca reuniunea lor este o simpla coincidenta, sau ceva cu adevarat magic.

What Happens Later este cel de-al doilea film regizat de indragita actrita, dupa Ithaca (2015); drama de razboi despre un mesager pe bicicleta, martor al inceputului celui de-al Doilea Razboi Mondial, s-a bucurat de o distributie impresionanta: Tom Hanks (A Man Called Otto), Sam Shepard (Bloodline), Hamish Linklater (Midnight Mass), Gabriel Basso (The Night Agent), Jack Quaid (The Boys) si Alex Neustaedter (American Rust).

What Happens Later va avea premiera pe 13 octombrie 2023.