Nu am scris nimic despre acest film pana acum, pentru ca am realizat ca imi displac profund peliculele a caror actiune are loc in anii ’20, ’30 – ’50. Dar nu este vorba despre un film obisnuit [am o mare pasiune pentru Christian Bale] si cum voi probabil doriti sa-l vedeti “macar” pentru Johnny Depp, trebuie prezentat! Pe mine cel mai mult m-a convins trailer-ul foarte reusit. Public Enemies spune povestea lui John Dillinger, celebrul proscris din timpul Marii Despresiuni. Acesta a fost un carismatic spargator de banci, a caror actiuni ilegale l-au facut sa fie cel mai cautat om de catre FBI-ul condus de J. Edgar Hoover [mai ales de cel mai bun agent din acea perioada, Melvin Purvis]. John Dillinger a fost un adevarat erou popular! Iubita acestuia este interpretata de frumoasa actrita de origine franceza, Marion Cotillard.

Photobucket

Public Enemies este regizat de Michael Mann (Heat) si a avut premiera pe 1 iulie 2009! In Romania, filmul va intra in cinematografe pe 17.07.2009.

Trailer-ul filmului

* Imi place cum, la prezentarea actorilor, precizeaza ca fascinanta Marion Cotillard este castigatoarea unui Premiu Oscar, spre deosebire de primii doi, mult mai celebrii; cinematografia europeana castiga inca un punct 🙂