Regizat de Jim Sheridan, Brothers este o noua drama cu Tobey Maguire, Natalie Portman si Jake Gyllenhaal. Filmul este un remake in engleza al celui cu acelasi nume, regizat de Susanne Bier in 2004 si prezinta relatia incurcata dintre un puscas marin, sotia lui si fratele proaspat iesit din inchisoare.

Photobucket

Maguire este Sam, un puscas marin dat disparut in cea de-a patra lui misiune. Dupa ce Sam este declarat mort, sotia lui Grace (Portman) incearca sa isi readuca familia pe linia de plutire cu ajutorul cumnatului ei Tommy (Gyllenhaal), considerat oaia neagra a familiei. Relatia acestora se schimba in timp, ajungand sa fie mai mult decat prieteni. Atunci cand se descopera ca Sam este inca in viata, puscasul marin se intoarce acasa si descopera noua situatie familiala incomfortabila. Suferind de stres posttraumatic, lui Sam ii este foarte greu sa se adapteze vietii sale obisnuite dinaintea razboiului.

Trailer-ul filmului :

Brothers este scris de David Benioff (X-Men Origins: Wolverine) si va avea premiera pe 4 decembrie 2009, cu speranta de a fi printre cele 10 filme nominalizate la Premiile Oscar de anul viitor!