Photobucket

Astept cu nerabdare ziua de 27 septembrie, cand revine unul dintre serialele mele [actuale] preferate, Desperate Housewives!

Cateva spoilere pe care le-am aflat despre noul sezon:

  • misterul acestui sezon va incepe chiar din primul episod, cand un personaj principal feminin este strangulat, ne dezvaluie Ausiello! Cine credeti ca va fi?
  • Drea de Matteo nu va fi inlocuitoarea lui Nicolette Sheridan in serial; personajul ei se va asemana mai degraba cu Neal McDonough, pentru ca si ea va avea un secret ascuns. Marc Cherry o descrie pe Angie Bolen drept “o femeie de origine italiana, puternica si iubitoare, care ajunge in Wisteria Lane cu sotul si copilul ei. Ei fug de ceva. Din actiunile sale, intelegem dupa primele episoade ca este o femeie inteligenta, capabila de orice pentru a-si proteja familia”.
  • in legatura cu legatura dintre frumoasa Bree si Karl, Ausiello ne dezvaluie ca Orson nu va sti nimic despre infidelitatea sotiei – cel putin la inceput. “Ne vom juca cu faptul ca Orson nu intelege ce se petrece,” explica Cherry. “El afla totul la un moment dat si veti avea parte de o concluzie socanta in episodul 10. Avem pregatita o surpriza legata de acest triunghi amoros”.
  • Marc Cherry s-a intalnit cu actorul John Barrowman [ Torchwood], dar nu s-a stabilit nimic exact. “Marc este un mare admirator al carierei lui John si ar fi incantat sa il aiba in serialul lui,” declara Ausiello.
  • actorul Shawn Pyfrom, cel care il interpreteaza pe Andrew in serial, a ajuns la un acord cu Cherry; el vroia mai mult timp liber pentru alte proiecte, asa ca nu il vom vedea in fiecare episod. “Nu vreau sa imi iau la revedere vreodata de la el. Este un personaj foarte iubit aici,” adauga Marc Cherry.

Photobucket