Celebrul show de varietati Saturday Night Live isi schimba distributia. Pentru cel de-al 35-lea sezon, care are premiera pe 26 septembrie, au fost angajate doua noi actrite de comedie: Jenny Slate si Nasim Pedrad!

free image host

Jenny Slate, 27 de ani, este o comediana din Brooklyn; ea a avut, alaturi de partenerul sau Gabe Liedman, propriul show la Rififi si a prezentat spectacolul The Big Terrific din Williamsburg, Brooklyn. Slate a avut, de asemenea, mici aparitii in emisiunea Late Night with Jimmy Fallon.

free image host

Nasim Pedrad avea [in 2007] one-woman show-ul Me, Myself & Iran, in cadrul Festivalului de Comedie de la Las Vegas. Tanara s-a nascut in Tehran, Iran, a absolvit UCLA si a lucrat alaturi de The Groundlings, UCB Theatre si Improv Olympic. Pedrad a jucat si in cateva episoade din serialul E.R.

Din pacate, exista si o veste trista pentri noi, fanii Saturday Night Live. Michaela Watkins si Casey Wilson nu mai fac parte din distributia show-ului. Prima a inceput sa joace in noiembrie 2008 si a avut parte de cateva personaje memorabile, cum ar fi Arianna Huffington sau Hoda Kotb, prezentatoarea emisiunii Today. “Singura explicatie pe care am primit-o de la Lorne Michaels – si se stie ca el nu spune un lucru doar pentru a-i face pe oameni sa se simta bine – a fost ca ar trebui sa am propriul show. Si am fost de acord,” a declarat aceasta. “SNL a reprezentat un vis devenit realitate pentru mine. A fost un an fantastic si nu regret nimic”. Casey Wilson a fost si ea o prezenta foarte placuta si amuzanta in emisiune, dar actrita isi va dedica mai departe timpul teatrului.

Megan Fox va fi prezentatoarea primei editii SNL, iar invitatul muzical va fi formatia U2! De abia astept sa reinceapa 😀