Serialul Desperate Housewives a fost nominalizat la Premiile SAG, categoria Cel mai bun serial de comedie! Desi nu a castigat, acest serial ramane unul extraordinar, cu un scenariu original si in care joaca actori extrem de talentati!
free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Actritele care le interpreteaza pe celebrele neveste disperate ale serialului au fost prezente la ceremonie. Si au aratat extrem de bine!

[youtube AvPgcz7syEI]

O sa incep cu Marcia Cross, preferata mea din serial!

free image hostfree image hostfree image hostfree image host

Frumoasa roscata a purtat o rochie turqoise semnata Monique Lhuillier, impodobita cu o brosa inflorata. Este foate draguta, ca de obicei, dar nu este cea mai frumoasa aparitie a ei!
[youtube 6kRZS4Ux1ag]

Eva Longoria Parker, interpreta rolului zbuciumatei Gabrielle Solis din acelasi serial, a ales o rochie retro fara spate apartinad creatorului de moda Naeem Khan.

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host
[youtube d-5mJi91JAc]

Nicolette Sheridan sau Edie Britt a purtat o rochie neagra, Marchesa.

free image hostfree image hostfree image host

Teri Hatcher, interpreta personajului neindemanatic care intra in cele mai ciudate incurcaturi, Susan Mayer, arata superb intr-o rochie Badgley Mischka. In prima poza se afla alaturi de “sotul ei” din serial, actorul James Denton!

free image hostfree image hostfree image hostfree image host

[youtube _qeryTBWDUA]

Tanara actrita Andrea Bowen, care o interpreteaza pe fiica adolescenta a personajului Susan Mayer, a purtat o creatie din colectia Roberto Cavalli.

free image hostfree image hostfree image hostfree image host

Felicity Huffman, ultima nevasta disperata, nu a fost prezenta la eveniment, nu se stie exact de ce 🙁