• John Krasinski si Emily Blunt s-au logodit!

free image host

Reprezentantul actorului de 29 de ani a confirmat fericita veste pentru revista People. Cuplul a avut parte de o relatie discreta [de aproape un an], venind separat la Premiile SAG din ianuarie 2009. Anne Hathaway, colega lui Blunt din The Devil Wears Prada le-a facut cunostinta si este incantata de felul in care au evoluat lucrurile!

  • Keanu Reeves accepta testul de paternitate

free image host

In mai, o femeie de 46 de ani din Canada l-a dat in judecata pe Keanu Reeves, sustinand ca el este tatal celor patru copii ai ei, care au acum peste 20 de ani. Ea adauga ca actorul i-a fost prieten in copilarie, dar Reeves a declarat ca habar nu are cine este ea. Pretentiile ei sunt uriase: 3 milioane de dolari – pensie alimentara de partener [retroactiv din noiembrie 2006] si 150 000 $ pe luna – pensie alimentara pentru copii [din iunie 1988]. Intreaga suma pretinsa ajunge la 140 de milioane de dolari! Femeia a cerut de la inceput ca Reeves sa faca testul de paternitate, iar avocatul actorului de 45 de ani l-a sfatuit sa faca acest lucru pentru a-si “curata” reputatia.

  • Laetitia Casta a nascut o fetita!

free image host

Pe 29 august, frumoasa actrita si fotomodel Laetitia Casta a nascut o fetita. Athena este cel de-al doilea copil al Laetitiei si al partenerului ei, Stefano Accors. Desi actrita franceza nu a declarat niciodata ca este insarcinata din nou, acest lucru a fost evident in mai, cand a aparut pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes. Orlando, 3 ani, este fratele mai mare al Athenei, iar Sahteene este fetita de aproape 8 ani pe care Laetitia Casta o are cu fostul iubit, Stéphane Sednaoui.

  • Mila Kunis se pregateste intens pentru noul ei rol

free image host

“Luna aceasta, am studiat baletul, am facut cardio si pilates 7 zile pe saptamana, 4-5 ore pe zi si mai am doua luni pana incep coregrafia. Nu te poti preface ca esti balerina,” a explicat Mila Kunis despre noul ei rol din Black Swan. “Corpul tau trebuie sa arate diferit, soldurile si umerii tai trebuie sa se miste in anumite feluri si nimic legat de corpul tau nu mai este normal. Asa ca am ceva de invatat in fiecare zi”.

  • Nu glumi pe seama lui Russell Crowe!

free image host

Jurnalista australiana [de monden] Annette Sharp a scris un articol in The Daily Telegraph, intitulat ” Tigarile si junk food-ul, regimul fitness al lui Rusty”. Ea se referea, desigur, la pozele in care Russell Crowe se opreste din plimbarea pe bicicleta alaturi de antrenorul lui personal, pentru a fuma o tigara si a manca trei tacos. Actorul australian nu a ramas indiferennt si i-a transmis lui Sharp, prin reprezentantul sau, urmatorul mesaj: “Ia-ti bicicleta. Russell vrea sa te plimbi pe bicileta alaturi de el. Este gata sa mori?” Asa ca Annette s-a intalnit cu Russell pentru o cursa de 12 mile [peste 19 km!] prin Sydney. Filmuletul arata ca jurnalista abia a putut sa tina pasul cu celebrul actor, reusind chiar sa cada de cateva ori de pe bicicleta, in timp ce Russell pedala mai departe. Dupa “intrecere”, Russell Crowe i-a marturisit Annettei Sharp ca este o biciclista mai buna decat regizorul Baz Luhrmann.

  • Matt Damon va primi Premiul American Cinematheque!

free image host

Desi are doar 38 de ani, Matt Damon este cel care va primi importantul premiu American Cinematheque; acesta este daruit celor a caror contributie este cu adevarat semnificanta in arta cinematografiei. Talentatul Damon a castigat acum 10 ani Oscar-ul pentru [genialul] Good Will Hunting, pe care l-a scris alaturi de Ben Affleck. De atunci, el a mai jucat in filme de succes precum seria Bourne, The Talented Mr. Ripley, Saving Private Ryan,The Good Shepherd sau preferatul meu, The Departed. Ceremonia va fi transmisa de canalul ABC in martie 2010.