Michelle Williams este o persoana foarte interesanta ; actrita de 28 de ani este foarte talentata si ma bucur ca isi alege roluri in filme necomerciale, foarte inteligente, originale si ciudatele [exact pe gustul meu 🙂 ]

Photobucket

Draguta actrita si-a inceput cariera intr-un episod din Baywatch, la doar 13 ani. A jucat apoi in mai multe filme de televiziune (My Son Is Innocent, Killing Mr. Griffin), Halloween H20: 20 Years Later. In 1998, Michelle a inceput sa joace in Dawson’s Creek, serial care a facut-o celebra. Personajul Jen Lindley, in principal negativ, a fost preferatul meu ! Filmarile s-au terminat in 2003, iar Michelle Williams a continuat sa joace in filme precum Imaginary Heroes si Land of Plenty, iar in 2005 a avut un rol principal in Brockback Mountain. In acest film, care a starnit destule controverse din cauza subiectului lui [dragostea dintre doi barbati], Michelle l-a cunoscut pe Heath Ledger. Cei doi s-au indragostit si in octombrie 2005 s-a nascut fetita lor, Matilda Rose.

Revenind la cariera ei, ultimele productii in care s-a implicat actrita sunt foarte interesante si merita cu siguranta vazute!

Incediary

Photobucket

Filmul este o drama psihologica despre o sotie adulterina care isi pierde baiatul si sotul intr-un atac terorist cu bomba. In timp ce aceasta se chinuie sa isi revina, femeia se imprieteneste cu un baietel care si-a perdut tatal in acelasi tragic incident.

Trailer-ul filmului :

Incendiary este regizat de Sharon Maguire, cea care s-a ocupat si de filmul Bridget Jones’s Diary!

Wendy and Lucy

Photobucket

Michelle Williams este Wendy, o tanara din Indiana care pleaca sa isi caute de lucru in Alaska. Ea este insotita de cea mai buna prietena, catelusa Lucy. Pe drum, cele doua se opresc intr-un orasel din Oregon pentru benzina ; acolo, Wendy ajunge din intamplare in inchisoare, iar Lucy la hingheri [pentru o noapte]. Lucrurile se inrautatesc cand tanara primeste vesti proaste despre masina ei.

Trailer-ul filmului

O sa vad acest film foarte curand si o sa revin cu impresii 🙂

Synecdoche, New York

Photobucket

Filmul spune povestea unui regizor neconventional de teatru, interpretat de Philip Seymour Hoffman, care vrea sa realizeze o replica a orasului New York, pastrand dimensiunile originale! Totul pentru ambitioasa piesa pe care o pregateste, mandru, de mult timp.

Trailer-ul :

Pare un film foarte interesant!

Mammoth

Un alt proiect pe care l-a finalizat este Mammoth, o drama despre o familie urbana aparent fericita, dar ai carei membrii sunt pe cale sa isi piarda controlul. Un om de afaceri [de succes] pleaca in Tailanda, unde incearca sa isi schimbe complet viata. Intre timp, sotia si fiica lui raman la New York, unde traiesc alaturi de dadaca fetitei, de origine filipineza. Lucrurile se schimba si pentru ele, iar familia femeii din Filipine ii simte lipsa in fiecare zi.

Trailer-ul filmului :

Un film cu Michelle Williams si Gael Garcia Bernal, ce frumoooos 😀

Un alt proiect al dragutei actritei este Shutter Island, un film regzat de celebrul Martin Scorsese! Productia se afla in stare de post productie, neavand inca vreun trailer sau poster. In rolul principal joaca [desigur] Leonardo DiCaprio. In film, doi ofiteri americani sunt trimisi pe urmele unui pacient periculos, care a evadat dintr-un spital de nebuni ; criminala Rachel Solando se afla pe Shutter Island, o insula dincolo de statul Massachusetts. Michelle Williams joaca rolul sotiei decedate ale personajului interpretat de Leonardo DiCaprio, care il bantuie pe tot parcursul investigatiei lui.

In 2009, actrita va mai juca alaturi de Ryan Gosling in Blue Valentine, o drama despre un cuplu vechi, care se confrunta in prezent cu numeroase probleme. Filmul va alterna imagini de la inceputul relatiei lor, in care erau tineri si foarte indragostiti, cu secvente din prezent, cu frustrarile si neimplinirile lor.