Milla Jovovich va juca in thriller-ul psihologic scris Julien Magnat, Faces in the Crowd. Producatorii filmului sunt Scott Mednick (Where the Wild Things Are), Jean-Charles Levy, Clement Miserez si Kevin DeWalt. Magnat isi face debutul regizoral cu un film in engleza prin Faces in the Crowd.

Filmul spune povestea unei femeie care abia scapa de atacul unui ucigas in serie si se trezeste in spital, cu o serioasa lovitura la cap. Aceasta o face sa nu mai recunoasca niciun chip, iar femeia trebuie sa traiasca intr-o lume in care trasaturile fetelor se schimba imediat dupa ce le vede. “Julien a scris un thriller cu adevarat original, care te lasa fara rasuflare! Am fost convins de la prima citire,” a declarat Mednick despre scenariu. Acesta se bazeaza pe o afectiune neurologica reala, numita prosopagnosie.

free image host

Milla Jovovich este vedeta seriei Resident Evil si filmeaza in prezent la cea de-a 4 parte. Actrita, nascuta acum 33 de ani la Kiev, poate fi vazuta intr-un alt thriller/horror, The Fourth Kind si Stone, o drama cu Robert De Niro si Edward Norton in [celelalte] roluri principale.