Creatoarea minunatului serial Gilmore Girls, Amy Sherman-Palladino, va scrie iar despre relatia complexa mama-fiica, intr-un nou proiect pentru HBO.

free image host

Sherman-Palladino va fi scenarista si producatoarea executiva a dramei, fara titlu deocamdata, despre relatia complicata dintre trei surori si mama lor. Ele sunt toate scriitoare si stau in acelasi complex de apartamente din Manhattan. Mama lor, o somitate in domeniul literar, isi rezerva aproape toate afectiunea pentru fratele lor neastamparat.

Talentata scenarista a inceput cu seriale precum Roseanne sau Veronica’s Closet; cel mai recent proiect al sau a fost The Return of Jezebel James, din care Fox a difuzat doar 3 episoade [din cauza rating-ului neacceptat de mic, au motivat]. Sherman-Palladino a devenit celebra in toata lumea o data cu fermecatoarea “dramedie” Gilmore Girls, care a fost difuzata de WB si CW timp de 7 sezoane. Este unul din cele mai frumoase seriale din lume, in primul rand datorita scenariului genial si unul din preferatele mele 😀