Potrivit Variety, Ridley Scott se afla in negocieri pentru ca Angelina Jolie sa joace rolul de femeie fatala in Gucci, o drama despre crima si decadenta din Gucci, celebrul imperiu al modei. Fox 2000 intentioneaza sa inceapa filmarile anul viitor, iar Scott vrea ca Jolie sa interpreteze rolul Patriziei Reggiano, femeia care a fost condamnata la 29 ani de inchisoare pentru planuirea uciderii fostului ei sot, Maurizio Gucci.

Studioul vrea sa angajeze un scenarist pentru a scrie aceasta drama, care va arata zilele glorioase ale dinastiei Gucci [anii ’70-’80], cand incasarile anuale ale familiei depaseau 500 milioane de dolari! Maurizio, nepotul fondatorului Guccio Gucci, a condus faimoasa casa de moda si a incercat sa ii redea gloria de altadata prin debutul colectiei semnate de noul designer – acum si regizor – Tom Ford. Maurizio a fost impuscat mortal in fata apartamentului lui din Milano in 1995.

Acest proiect reprezinta o prioritate, asa ca Scott trebuie sa gaseasca destul de repede un actor pentru rolul lui Maurizio. Regizorul l-a intrebat in primul rand pe Leonardo DiCaprio, starul lui din Body of Lies, dar acesta nu a semnat nimic inca.