Celebrul regizor John Carpenter (Halloween, The Thing, Escape from New York) lucreaza la un nou film horror, intitulat The Ward. Din distributia acestuia fac parte Amber Heard, Jared Harris, Mamie Gummer, Lyndsy Fonseca si Danielle Panabaker. The Ward este produs de Doug Mankoff, Mike Marcus si Andy Spaulding de la Echo Lake Entertainment. Alaturi de ei va fi si Peter Block, cu recenta sa companie A Bigger Boat.

free image host

“Faptul ca am lucrat alaturi de John Carpenter la The Ward reprezinta un vis devenit realitate! Fanii din toata lumea, inclusiv eu, am asteptat un astfel de thriller din partea sa. Este grozav sa ma ocup de el cu gasca de la Echo Lake, pe care o admir de atatia ani,” a declarat Block.

The Ward este un thriller psihologic intens, ce se petrece intr-un spital de boli mintale. Kristen, o tanara pacienta, este bantuita de o fantoma misterioasa si foarte periculoasa. Lucrurile se inrautatesc pe zi ce trece, iar Kristen isi da seama ca fantoma este mult mai infioratoare decat si-a imaginat.

Tanara de 20 si ceva de ani se trezeste plina de vanatai si taieturi, drogata si tinuta fara voia sa intr-un salon din spitalul Chamberlain Psychiatric. Este complet dezorientata si nu isi mai aminteste cum si de ce a ajuns acolo. Mai mult, aceasta nu mai stie nimic despre viata ei de pana atunci. Celelalte paciente din salon, 4 tinere la fel de tulburate, nu ii pot oferi niciun raspuns. Locul este plin de secrete si tanara simte ca ele nu sunt chiar singure.

In timp, fetele incep sa dispara, iar Kristen trebuie sa gaseasca o cale de a scapa din acel loc ingrozitor inainte ca fantoma sa vina si dupa ea. In timp ce se chinuie sa evadeze, ea descopera un adevar mult mai periculos si mai infiorator decat si-a imaginat vreodata.

free image host

“The Ward este genul de scenariu pe care il cautam de mult timp: o poveste complexa si bine inchegata, plina de suspans si teroare,” a declarat Carpenter. “Sunt deosebit de incantat sa lucrez cu Amber, pentru ca stiu ca va creea o interpretare principala intensa”.