Dupa o lunga perioada de asteptare, Town Housedramedia celor de la Fox 2000, a primit unda verde. John Carney (Once) a fost ales ca regizor inca din iulie 2007, dar greva scenaristilor din acel an a tot amanat proiectul.

Acum, Zach Galifianakis si Amy Adams au fost alesi sa interpreteze rolurile principale din filmul produs de Ridley si Tony Scott. Povestea acestuia se inspira usor din romanul de debut [cu acelasi nume] al lui Tish Cohen; personajul principal – un barbat ce sufera de agorafobie – locuieste alaturi de fiul lui adolescent intr-o casa impunatoare din Boston, pe care a mostenit-o de la tatal sau, fost star rock. Doug Wright si Carney au adaptat scenariul.

free image hostfree image host

De la rolul sau in The Hangover, Galifianakis a avut numeroase propuneri de roluri in comedii. Acesta poate fi vazut in Up in the Air, alaturi de George Clooney. Acorul joaca de asemenea in serialul HBO Bored to Death si va lansa It’s Kind of a Funny Story [pentru Focus Features] si comedia regizata de Jay Roach, Dinner for Schmucks. Amy Adams a terminat filmarile la The Fighter, in care a lucrat alaturi de Mark Wahlberg si Christian Bale. Draguta actrita joaca din nou alaturi de Meryl Streep in Julie and Julia, film pe care intentionez sa il vad cat de curand!