Kirby Howell-Baptiste (Barry, Killing Eve) s-a alaturat distributiei filmului Mr. Harrigan’s Phone, adaptarea povestirii scrise de Stephen King, care face parte din cea mai recenta colectie de nuvele a maestrului horror, If It Bleeds. Noul film este produs de Blumhouse si Ryan Murphy Productions.

Scris si regizat de John Lee Hancock (The Little Things, The Founder), filmul spune povestea lui Craig (Jaeden Martell), un baietel dintr-un orasel american, care se imprieteneste cu un miliardar in varsta singuratic (Donald Sutherland). Dupa ce batranul moare, Craig descopera ca poate comunica inca cu prietenul sau, prin intermediul telefonului iPhone care a fost inmormantat alaturi de acesta. Howell-Baptiste o va interpreta pe Ms. Hart, profesoara ingrijorata a lui Craig, in timp ce Joe Tippett va fi tatal baiatului.

Ryan Murphy, Jason Blum si Carla Hacken vor produce filmul, alaturi de Chris McCumber si Jeremy Gold de la Blumhouse Television. Mr. Harrigan’s Phone se afla in productie si va fi lansat de Netflix in 2022.