Cougar Town – noul serial de comedie produs de ABC, si-a facut debutul in sezonul 2009-2010. Incepand cu septembrie 2009, in fiecare miercuri, telespectatorii au facut cunostiinta cu Jules Cobes, o femeie de 40 de ani, proaspat divortata, care lucreaza in domeniul imobiliar.

Photobucket

Personajul interpretat de Courteney Cox are un fiu de 17 ani, Travis si un fost sot cu care are o relatie foarte buna. Ellie si Laurie sunt prietenele ei, doua femei extrem de diferite: prima este de varsta lui Jules si are o viata de familie fericita, iar Laurie este tanara si foarte nebuna. Grayson este vecinul lui Jules, un barbat proaspat divortat extrem de amuzant, care are numai aventuri cu fete tinere.

PhotobucketPhotobucket

Revenind la Jules Cobes, ea era foarte tanara cand s-a casatorit cu Bobby. Imediat l-a avut pe Travis, asa ca nu a putut gusta din toate bucuriile tineretii. Dupa divort, fara sa vrea neaparat asta, ea devine o cougar: o femeie de peste 40 de ani, care are aventuri numai cu barbati muuult mai tineri decat ea! Convinsa de Laurie, ea pleaca in cluburi pline cu barbati tineri, unde il intalneste pe Josh. In continuare, Jules trebuie sa treaca prin toate “chinurile” de a avea un partener nou, foarte tanar si aratos.

PhotobucketPhotobucket

Travis, interpretat de Dan Byrd, este personajul meu preferat! Fiul lui Jules este extrem de amuzant, mult mai matur pentru varsta lui. Avand in vedere personalitatile parintilor lui, ma mir ca a iesit atat de normal 🙂 . La inceput, Travis este socat si umilit de noua pasiunea mamei sale pentru barbatii mai tineri. Nici situatia tatalui lui nu il ajuta, avand in vedere ca s-a angajat sa tunda iarba la liceul unde invata acesta! Desi initial Travis face o pasiune pentru Laurie, el are in prezent o prietena draguta.

PhotobucketPhotobucket

Ellie si sotul au fost prieteni cu Jules si Bobby si Andy aproape il divinizeaza pe Bobby! Cei doi au un baietel, Stan si locuiesc in casa de langa Jules. Ellie isi bea cafeaua in fiecare dimineata cu Jules si incearca s-i fie alaturi in noua ei etapa de viata. Sunt foarte amuzante eternele certuri intre Ellie si Laurie, pe care Ellie este foarte geloasa la inceput.

PhotobucketPhotobucket

Laurie Keller este prietena si colega de serviciu a lui Jules. Este o tanara plina de viata, nebunatica si putin inconstienta. Laurie are tot feluri de aventuri ce implica iubiti ciudati, incaierari cu alte femei sau nopti de betie. Desi pare superficiala si prostuta, Laurie tine foarte mult la Jules si vrea sa o vada fericita. Un personaj mereu vesel si placut!

PhotobucketPhotobucket

Grayson Ellis, interpretat de Josh Hopkins, este vecinul proaspat divortat al lui Jules, cu care aceasta vrea neaparat sa se imprieteneasca! Sunt atat de amuzante incercarile lui de a scapa de Jules si numeroasele lui aventuri cu tinere frumoase si prostute. Imi place foarte mult acest personaj si vad ca evolueaza frumos 🙂

Photobucket

Au trecut 12 episoade din Cougar Town si recunosc ca a inceput sa imi placa! Exista situatii cu foarte mult umor, personaje dragute si actori talentati. In plus, o avem pe Courtney Cox care, desi exagereaza uneori, arata extrem de bine si face un rol reusit.