Miniseria The Undoing, creata de David E. Kelley, va avea premiera in mai 2020! Cu Nicole Kidman si Hugh Grant in rolurile principale, miniseria HBO este bazata pe romanul “You Should Have Known” scris de Jean Hanff Korelitz.

Regizoarea Susanne Bier, premiata cu Emmy, Oscar si Globul de Aur si David E. Kelley, creatorul premiat cu Emmy pentru Big Little Lies, aduc la HBO miniseria in sase parti The Undoing/ De la inceput, care va avea premiera in mai, exclusiv la HBO si pe HBO GO. Serialul este regizat de Susanne Bier si creat si scris pentru televiziune de David E. Kelley, care este si scenarist principal, producatori executivi fiind Susanne Bier, David E. Kelley prin David E. Kelley Productions, Nicole Kidman si Per Saari prin Blossom Films, Bruna Papandrea prin Made Up Stories, Stephen Garrett si Celia Costas.

Miniseria ii are ca personaje principale pe Grace si Jonathan Fraser (Nicole Kidman si Hugh Grant) care traiesc fix viata pe care si-au dorit-o. Peste noapte o prapastie se deschide in vietile lor: o moarte violenta si un lant de revelatii oribile. Lasata in urma in ruinele unui dezastru care inca se propaga si asta in vazul publicului si oripilata de toate modurile in care nu a reusit sa asculte de propriile sfaturi, Grace trebuie sa-si creeze o viata noua pentru copilul sau (Noah Jupe) si familia sa.

In The Undoing/De la inceput mai apar in roluri importante si Edgar Ramirez (nominalizat la Emmy pentru American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace si Carlos) in rolul detectivului Joe Mendoza; Ismael Cruz Cordova (Berlin Station) in rolul lui Fernando Alves; Matilda De Angelis in rolul Elenei Alves; Lily Rabe (American Horror Story) in rolul Sylviei Steinetz; Noma Dumezweni (Black Earth Rising) in rolul lui Haley Fitzgerald; Noah Jupe (Honey Boy) in rolul lui Henry Fraser, fiul precoce si artistic, in varsta de 12 ani, al lui Jonathan si al lui Grace; Sofie Gråbøl (Gentleman Jack) in rolul lui Catherine Stamper; si Donald Sutherland (castigator al premiului Emmy pentru Citizen X) in rolul lui Franklin Reinhardt, tatal lui Grace, un specialist in finante iesit la pensie care trebuie sa-si protejeze familia atunci cand revelatii tumultoase incep sa iasa la suprafata.