Cei doi actori extrem de amuzanti, care vor putea fi vazuti impreuna anul viitor in comedia Date Night, vor interpreta rolurile principale in Mail-Order Groom. Noua comedie semnata Warner Bros. spune povestea unei femei singure naive, care nu poate gasi un partener si care ajunge sa isi “comande” un sot din Europa de Est, aducandu-l in S.U.A.

Photobucket

Glenn Ficarra si John Requa au fost chemati sa modifice putin scenariul filmului, realizat initial de Robert Carlock si Scott Silveri. Povestea filmului este bazata pe o idee a lui Jeff Richmond, sotul lui Fey, pe care a dezvoltat-o alaturi de Carlock si Silveri. Carousel Prods. – detinut de Steve Carell si Little Stranger a lui Tina Fey vor produce noua comedie.

Cu toate acestea, nu va fi usor ca Steve Carell si Tina Fey sa joace in acest film; proiectul nu are momentan regizor, iar actorii pot filma doar in pauzele de la serialele in care joaca, The Office si 30 Rock! Fey termina filmarile pe 23 martie anul viitor si in aprilie se apuca de promovarea comediei Date Night.