Sala Dalles gazduieste si in acest an [minunatul] targ al cadourilor de Craciun! Evenimentul a debutat luni, 30 noiembrie [Sf. Andrei] si va tine pana in Ajunul Craciunului!

Photobucket

Evenimentul, gatit in straie de sarbatoare, propune publicului in acest an o selectie de alese cadouri de Craciun: dulciuri, decoratiuni, jucarii, bijuterii dar si creatii handmade ale tinerilor artisti. Maratonul shoppingului isi va gasi rasplata in spatiul cafenelei Dalles, la mezanin si te va rasfata cu multe „bunatati” si momente de relaxare in locul dedicat special lecturii.

Cafeneaua include „Bufetul de carte” – unde vei putea achizitiona de data aceasta, carti speciale pentru cei mici (carti de Craciun, povesti clasice, basme, carti cu zane si printese), carti si ilustrate cu specific de Sarbatori – dar si „Frigiderele biblioteca” din care poti rasfoi peste 1000 de titluri de carte.

Sursa

Eu de abia astept sa merg si in acest an! Luna decembrie este preferata mea si sper sa ajung la toate evenimentele din Bucuresti dedicate sarbatorilor de iarna 😀