Starul din Everwood, Gregory Smith, va aparea in trei productii cinematografice: thriller-ul Dream House, filmul indie [canadian] Whirligig si Conception, un alt film indie care se va filma la Los Angeles, ne informeaza The Hollywood Reporter.

free image host

In Dream House – un thriller in care personajul interpretat de Daniel Craig isi muta familia intr-o casa aparent perfecta, care se dovedeste a fi locul in care o mama si cei doi copii ai sai au fost omorati in mod brutal, Smith joaca rolul unui punk rocker obsedat de acest caz. Filmarile au loc la Toronto si Dream House va fi distribuit de Universal.

Whirligig este regizat de Chaz Thorne, iar filmarile acestuia vor avea loc in Halifax, Canada. Actorul va juca rolul uni tanar care, dupa ce pierde totul, se intoarce acasa pentru a locui di nou cu parinti lui. El isi gaseste alinare in bratele unei vecine casatorite si, dupa ce se imprieteneste cu fiul de 12 ani adoptat de aceasta, secrete de familie ies la iveala.

Conception este scris si regizat de Josh Stolberg; acesta prezinta 9 cupluri si incercarile lor legate de sex, iubire si sarcina. Personajul lui Smith incepe o relatie cu o femeie divortata (Julie Bowen), care are si un copil. Filmarile incep luna asta.