Brad Pitt si Leonardo DiCaprio vor juca pentru prima oara impreuna si nu in orice film, ci in Once Upon a Time in Hollywood, urmatorul proiect al lui Quentin Tarantino.

Image and video hosting by TinyPic

Sony va lansa cel de-al 9-lea film al regizorului pe 9 august 2019, data care va marca 50 de ani de la crimele “Familiei Manson”, cand a fost ucisa si actrita Sharon Tate. Once Upon a Time in Hollywood spune povestea orasului Los Angeles in anul 1969, in apogeul perioadei hippie de la Hollywood. Cele doua personaje principale vor fi Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), fost star al unui serial western si Cliff Booth (Brad Pitt), cascador si dublura lui Rick. Ambii se lupta sa reuseasca intr-un Hollywood pe care nu il mai recunosc. Dar Rick are o vecina foarte faimoasa… Sharon Tate.

“Lucrez la acest scenariu de 5 ani, a declarat Tarantino. “Am locuit in Los Angeles County aproape toata viata mea, inclusiv in 1969, cand aveam 7 ani. Sunt foarte entuziasmat sa spun povestea unui LA si a unui Hollywood care nu mai exista. Iar dinamica dintre DiCaprio & Pitt in rolurile lui Rick & Cliff ma face cel mai fericit”.

Atat Brad Pitt, cat si Leonardo DiCaprio au jucat in filme regizat de Quentin Tarantino, dar niciodata impreuna. Pitt a aparut in genialul Inglourious Basterds, in timp ce DiCaprio a jucat unul dintre rolurile principale in Django Unchained, care i-a adus un Oscar lui Tarantino pentru scenariu original.