Actrita din The Golden Girls, celebra Betty White, va fi gazda show-ului SNL din 8 mai, dedicat Zilei Mamei. Aceasta va imparti scena cu sase foste membre foarte importante ale Saturday Night Live: Tina Fey, Amy Poehler, Molly Shannon, Maya Rudolph, Ana Gasteyer si Rachel Dratch. Se pare ca Jay-Z va fi invitatul muzical 😀

free image host

Castigatoare a 6 Premii Emmy, Betty White este un adevarat icon [cultural] american; cunoscuta mai ales pentru rolul Rose Nylund din The Golden Girls, serial de succes care a fost difuzat de NBC intre anii 1985 si 1992, Betty White a primit in 2010 Premiul SAG pentru intreaga activitate artistica, care se intinde pe 7 decenii! Viitorul rol al actritei este cel din You Again, o comedie care va aparea in toamna.

“Nu pot sa imi imaginez un mod mai frumos de a petrece weekend-ul de Ziua Mamei decat cu Betty White” a declarat Lorne Michaels, creatorul si producator executiv al Saturday Night Live.

“Am fost atat de incantata de vestea ca Tina si fetele vor prezenta cu mine si am incercat sa nu ma implic in partea creativa pana acum. Este show-ul lor” a declarat Betty White. “Am totusi un drept de veto. Daca intervine ceva cu care nu ma simt in largul meu, pot spune ‘Putem folosi o alta perspectiva?’. Ei stiu mult mai bine ce fac, asa ca nici nu m-am implicat in partea muzicala a emisiunii” a adaugat White.