Saturday Night Live isi incheie cel de-al 35-lea sezon pe 15 mai, cu o gazda [veche] de exceptie: Alec Baldwin 😀 Invitatul muzical va fi Tom Petty and The Heartbreakers.

Photobucket

Alec Baldwin va fi gazda SNL a 15 a oara, egaland astfel recordul unui alt comedian celebru: Steve Martin! Tom Petty and The Heartbreakers sunt la cea de-a 8 editie SNL.

Alec Baldwin a castigat 2 Premii Emmy, trei Globuri de Aur, patru Premii SAG si unul Television Critics Association pentru rolul sau formidabil din [serialul meu preferat] 30 Rock 😀 El a fost nominalizat la Oscar in 2004 pentru rolul din The Cooler si a primit multe laude pentru rolul sau din [minunatul] The Departed. Alec Baldwin a mai jucat in It’s Complicated, The Good Shepherd, Prelude To A Kiss, Malice, Ghosts of Mississippi, The Edge, Pearl Harbor sau The Cat in the Hat.

Actorul a jucat si pe scena teatrului, primind o nominalizare la Premiul Tony pentru rolul sau din piesa A Streetcar Named Desire. Aceasta a fost adaptata si pentru televiziune si i-a adus lui Baldwin o nominalizare la Premiile Emmy. Alec Baldwin este si producator: El Dorado Pictures, compania sa de productie s-a ocupat de miniseria Nuremberg si filmul de State and Main.

FYI: Seth Meyers este seful scenaristilor @ Saturday Night Live!