• Christina Applegate este insarcinata!

Photobucket

Frumoasa actrita si logodnicul ei, Martyn Lenoble, vor avea un copil – reprezentantul actritei a confirmat fericita stire pentru revista People. Applegate, 38 si Lenoble, 41 [un muzician olandez] s-au logodit de Valentine’s Day, dupa 2 ani de relatie.

  • Fair Game va avea premiera pe 5 noiembrie 2010

Photobucket

Summit Entertainment a ales data premierei noului film regizat de Doug Liman, bazat pe viata agentului CIA Valerie Plame. Naomi Watts si Sean Penn interpreteaza rolurile principale.

  • Jim Carrey va juca in Pierre Pierre.

Photobucket

Deadline New York ne informeaza ca Larry Charles va regiza Pierre Pierre, o comedie in care Carrey va juca rolul unui francez care duce un tablou furat de la Paris la Londra. Se zvoneste ca personajul va fi foarte enervant 🙂

  • The Girl with the Dragon Tattoo va avea premiera in decembrie 2011

Photobucket

Filmul regizat de David Fincher va intra in cinematografe pe 12 decembrie 2011. Steven Zaillian a scris scenariul, care se bazeaza pe celebrul roman al lui Stieg Larsson. Filmul reprezinta varianta americana a celui suedez, regizat de Niels Arden Oplev [lansat pe 19 martie].

  • Halle Berry va juca intr-o comedie

Photobucket

Actrita va juca in adaptarea romanului/bestseller scris de Beth Harbison, Shoe Addicts Anonymous – ne informeaza Deadline. Rolurile celorlalte trei prietene obsedate de pantofi nu au fost inca distribuite. Scenariul comediei a fost realizat de Kristen Buckley si Brian Regan (How To Lose A Guy In 10 Days). Dupa aceasta comedie, Halle Berry va juca pe Broadway in piesa The Mountaintop.