Potrivit Pajiba, Alec Baldwin, Gemma Arterton (Clash of the Titans) si Sharlto Copley (District 9) se afla in negocieri pentru a juca in cea de-a treia parte a seriei Men in Black!

Photobucket

Cei trei se vor alatura distributiei formate deja din Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Emma Thompson si Jemain Clement. Barry Sonnenfeld va regiza filmul, bazat pe un scenariu scris de Etan Cohen (Tropic Thunder) si David Koepp (Spider-Man). In noul film, Agent Jay (Will Smith) se intoarce in anii ’60 pentru a lupta cu extraterestrii, facand echipa cu tanarul Agent Kay, interpretat de Josh Brolin. Jemain Clement va juca rolul raufacatorului. Arterton va fi o secretara din Agentie in anul 1969, iar Alec Baldwin va fi conducatorul unitatii. Sharlto Copley va juca rolul unui extraterestru asemanator cu Yoda. Se pare ca rolul prietenei raufacatorului i-a fost oferit cantaretei Nicole Sherzinger.

Filmarile vor incepe in noiembrie si vor dura pana in februarie 2011. Men in Black III va avea premiera [in 2D si 3D] pe 25 mai 2012.