About My Father este o noua comedie Lionsgate scrisa de comedianul Sebastian Maniscalco, cu Robert De Niro, Leslie Bibb, Kim Cattrall, Brett Dier, Anders Holm si David Rasche in distributie.

Regizat de Laura Terruso (Work It), filmul se inspira din viata lui Maniscalco, avand in centru relatia cu tatal sau. Sebastian ii spune tatalui lui, Salvo (Robert De Niro), un imigrant italian de moda veche, ca o va cere in casatorie pe iubita lui, Ellie (Leslie Bibb) – o americana get-beget. Salvo insista sa petreaca un weekend cu viitori lui cuscri si, desi vor aparea mai multe conflicte intre cele doua culturi, la finalul celor doua zile vor forma toti o mare famiglia.

Brett Dier si Anders Holm ii vor interpreta pe fratii lui Ellie, Doug si Lucky Collins, Kim Cattrall va juca rolul mamei acesteia, Tigger, Senator american, iar David Rasche va fi tatal ei, Bill.

Chris Weitz, Paul Weitz si Andrew Miano sunt roducatorii filmului, alaturi de Judi Marmel si Dan Balgoyen. James Myers si Chelsea Kujawa de la Lionsgate se vor ocupa de proiect.