Ariel Vromen (Danika) va regiza filmul The Iceman, iar James Franco, Michael Shannon si Benicio Del Toro vor interpreta rolurile principale. Scenariul filmului a fost scris de Ariel Vromen, alaturi de Morgan Land si este bazat pe cartea lui Anthony Bruno, The Iceman: The True Story of a Cold-Blooded Killer si pe documentarul realizat de Jim Thebaut, The Iceman Tapes: Conversations With a Killer.

Photobucket

The Iceman spune povestea extraordinara [si adevarata] a lui Richard Kuklinski (Shannon), un celebru ucigas al mafiei si familist convins. El a castigat aceasta porecla pentru ca ingheta corpurile victimelor sale, pentru a ascunde data mortii si pentru a-i insela pe politisti. Richard Kuklinski a reusit sa se detaseze de toata violenta meseriei sale, de toate consecintele si a creat o viata de familie idilica. Vecinii si familia sa credeau ca este un om de afaceri obisnuit; acesta a omorat peste 100 de oameni in timpul vietii. El nu a avut remuscari pentru nicio crima comisa, in afara de raul pricinuit ulterior familiei sale.

Benicio Del Toro va fi celebrul mafiot Roy Demeo, cel care il angajeaza pe Kuklinski, iar James Franco va fi mentorul asasin al acestuia, cunoscut sub numele de Mr. Softee. Millennium Films se va ocupa de distribuirea filmului, care va avea premiera in 2012.