TV Land a dat unda verde pentru doua seriale noi, comediile Happily Divorced, in care Fran Drescher joaca rolul principal si The Exes, cu Donald Faison in distributie.

Photobucket

“TV Land este hotarat sa construiasca o noua casa pentru comedii de situatie si suntem incantati sa dezvoltam succesul programelor/scenariilor noastre originale,” a declarat Larry W. Jones, presedintele TV Land. “Hot in Cleveland si Retired at 35 ne-au demonstrat ca telespectatorii sunt pasionati de sitcom-uri despre personaje reale, cu experienta, in care ei se pot regasi si un scenariu inteligent si contemporan. Ne asteapta un an incredibil, in care vom lucra cu toti acesti oameni extrem de talentati”.

Happily Divorced marcheaza intoarcerea pe micul ecran a lui Fran Drescher, care ne-a incantat cu roul ei din The Nanny. Aceasta va juca in noul serial alaturi de John Michael Higgins, Tichina Arnold si Rita Moreno. Happily Divorced se bazeaza chiar pe viata actritei, spunand povestea unei femei din Los Angeles, dupa ce afla ca sotul ei [de peste 18 ani] este gay.

The Exes (titlu provizoriu), spune povestea a trei barbati divortati, care locuiesc impreuna intr-un apartament vizavi de avocatul lor de divort. Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche si Kristen Johnston fac parte din distributie.

Happily Divorced, The Exes si Retired at 35 have au primit 10 episoade. The Exes si Retired at 35 [al doilea sezon] vor avea premiera in iarna. In plus, sezonul 3 din Hot in Cleveland va avea 24 de episoade si nu 22, cum a fost anuntat initial.