The Killing este noua drama originala AMC scrisa si produsa de Veena Cabreros Sud (Cold Case). Aceasta spune povestea uciderii unei tinere din Seattle si investigatia ulterioara a politiei.

Photobucket

Bazat pe serialul danez de succes Forbrydelsen, The Killing prezinta trei povesti diferite, legate de aceeasi crima: cea a detectivilor care se ocupa de acest caz, a familiei indurerate a victimei si cea a politicienilor implicati in poveste. Dupa cum bine vom vedea, nu exista accidente si toata lumea ascunde un secret. Desi personajele cred ca au trecut peste aceste lucruri, trecutul ii bantuie in continuare.

Serialul a fost filmati in Vancouver si are parte de o distributie foarte interesanta: Mireille Enos (Big Love) este Sarah Linden, principalul detectiv de la omucideri care se ocupa de cazul mortii lui Rosie Larsen; Billy Campbell (Once and Again) in rolul lui Darren Richmond, presedintele Consiliului Local din Seattle, care candideaza la postul de primar; Joel Kinnaman (Snabba Cash) – Stephen Holder, un fost detectiv de la narcotice care se alatura investigatiei. Michelle Forbes (True Blood) si Brent Sexton (In the Valley of Elah) vor fi parintii tinerei.

The Killing va avea premiera de doua ore duminica, 3 aprilie [ziua mea :D]!