Warner Bros. si Universal Pictures vor realiza adaptarea americana al filmului Ne le dis à personne/Tell No One, iar Ben Affleck a fost ales ca regizor.

Photobucket

Chris Terrio va adapta romanul thriller scris de Harlan Coben, despre circumstantele bizare legate de un medic pediatru si sotia sa data disparuta. Aceasta dispare intr-o seara, in timpul unei plimbari obisnuite, si cand sotul incearca sa o gaseasca, este batut cu brutalitate. Femeia este gasita apoi moarta, iar sotul este considerat principalul suspect. Acesta scapa insa, cand un ucigas in serie este prins si condamnat pentru crima femeii. Peste mai multi ani, mai multe cadavre sunt gasite in acelasi loc, iar medicul pediatru este din cou considerat suspect. In acelasi timp, barbatul afla ca sotia lui ar putea fi inca in viata.

Regizorul francez Guillaume Canet a ecranizat romanul in 2008; noul film va fi un remake/o adaptare americana a romanului. Kathleen Kennedy si Frank Marshall vor produce Tell No One. Filmul va avea premiera in 2012.