photo john-krasinski-2009-28633_zps5b6b0c64.jpgDupa Brief Interviews with Hideous Men, film pe care l-a regizat in 2009, John Krasinski (The Office) si-a ales cel de-al doilea proiect regizoral: The Hollars. Filmul, scris de James C. Strouse si produs de Sunday Night, compania de productie a lui Krasinski, va fi o cominatie intre Steel Magnolias si Garden State.

In The Hollars, John Krasinski va fi John Hollar, un artist aspirant din New York care isi duce prietena (Anna Kendrick) inapoi in oraselul sau natal, in ajunul operatiei pe creier a mamei sale (Margo Martindale). Acolo, el este obligat sa se confrunte din nou cu viata nebuna pe care o lasase in urma, alaturi de familia lui disfunctionala, prietenii din liceu si tatal sau (Richard Jenkins).

“Acesta este unul dintre cele mai bune scenarii pe care le-am citit vreodata, punct,” a declarat John Krasinski pentru Screen International. “Jim a scris una dintre cele mai istete, dragute, amuzante si corecte povesti despre familie pe care le-am vazut. Sunt norocos ca am un astfel de scenariu de regizat… iar distributia este pur si simplu ireala” a incheiat actorul.