Photobucket

Man on a Ledge

Noul thriller este regizat de Asger Leth si ii are in distributie pe Sam Worthington, Elizabeth Banks, Ed Harris, Jamie Bell, Edward Burns si Anthony Mackie. Un fost politist, acum fugar, sta pe pervazul unei cladiri foarte inalte din New York, in timp ce o femeie detectiv negociator incearca sa il convinga sa se dea jos. Cu cat se afla mai mult acolo, aceasta isi da seama ca barbatul are un motiv ascuns mult mai important.

Man on a Ledge va avea premiera pe 12 ianuarie 2012.

Photobucket

One for the Money

O noua comedie in care o putem admira pe Katherine Heigl. Aceasta joaca alaturi de Jason O’Mara, John Leguizamo si Debbie Reynolds, iar One for the Money este regizat de Julie Anne Robinson, care isi face debutul cu acest film. Mie mi-a placut trailer-ul 🙂

One for the Money va avea premiera pe 27 ianuarie 2012.

Photobucket

The Rum Diary

Desi filmarile s-au terminat acum aproape 3 ani, trailer-ul filmului The Rum Diary a fost lansat de curand. Bazat pe romanul [cult] al lui Hunter S Thompson, filmul ii are in distributie pe Johnny Depp, Aaron Eckhart, Amber Heard, Richard Jenkins si Giovanni Ribisi.

Photobucket

Margaret

Inca un film care trebuia sa apara in 2007! Filmat in 2005, Margaret este regizat de Kenneth Lonergan si ii are in distributie pe Anna Paquin, Mark Ruffalo, Matt Damon si Allison Janney. Personajul interpretat de Paquin incearca sa traiasca cu vinovatia pe care o simte dupa ce este implicata fara sa vrea intr-un accident mortal, in care moare o femeie. Ea nu numai ca minte pentru a-l proteja pe soferul autobuzului, dar incepe si o aventura cu unul dintre profesorii sai de liceu.

Margaret va avea premiera pe 30 septembrie 2011.