In lunile de vara, serialele noastre preferate sunt in pauza, iar televiziunile pregatesc productii speciale pentru aceasta perioada. Preferatele mele sunt:

Melissa & Joey – ABC Family

Photobucket

Sezonul doi al acestei comedii dragute si relaxante a avut premiera pe 30 mai 2012! Melissa Joan Hart este Mel, o femeie politician foarte simpatica, nascuta intr-o familie de politicieni. Lennox si Ryder sunt nepotii ei adolescenti, care sunt nevoiti sa se mute cu Mel dupa ce parintii lor sunt arestati. Cum aceasta este destul de ocupata, iar copii au nevoie de o dadaca, intra in scena Joe (Joey Lawrence) – un “manny” perfect! El este dragut, simpatic, gateste foarte bine si ii iubeste pe copii 🙂

Suits – USA Network

Photobucket

La inceput credeam ca o sa fie inca o drama cu avocati, dar Suits m-a impresionat intr-un mod foarte placut. Poate sunt de vina carisma imensa a lui Gabriel Macht si protagonistul serialului, Patrick J. Adams – intr-un rol care i se potriveste perfect. Dar nici scenariul serialului nu dezamageste, fiecare episod fiind foarte interesant si bine realizat. Mie mi-a placut foarte mult primul sezon si de abia il astept pe al doilea, care va avea premiera joi, 14 iunie.

DCI Banks – ITV 1

Photobucket

Trebuia sa incep cu acesta, pentru ca serialele britanice cu detectivi sunt preferatele mele! Am terminat primele doua sezoane in cateva zile, un serial excelent si inca o dovada ca televiziunea britanica este extraordinara 😀 Stephen Tompkinson este DCI Banks, un detectiv cu peste 20 de ani de experienta, care le-a vazut pe toate. El investigheaza cele mai violente infractiuni din Eastvale, un oras [de fictiune] din Yorkshire. Andrea Lowe este DS Annie Cabbot, un detectiv tanar si foarte ambitios, care se alatura echipei lui Banks la sfarsitul primului sezon. DCI Banks este bazat pe seria de romane [crime] scrisa de Peter Robinson, Inspector Alan Banks; cel de-al treilea sezon va incepe pe 16 august 2012!

De incercat:

Perception – TNT

Photobucket

Perception este o drama procedurala despre un profesor de neurostiinte [Dr. Daniel Pierce] care ajuta FBI-ul in rezolvarea unor cazuri complexe, cu Eric McCormack in rolul principal. Rachael Leigh Cook va juca rolul unui agent FBI, Kate Moretti, o fosta studenta a lui Pierce. Fiind dispusa sa treaca peste particularitatile Dr. Daniel Pierce, ea ii cere ajutorul pentru a rezolva cele mai complicate cazuri. Nu am mai vazut vreun alt serial TNT, dar acesta arata bine.
Premiera: 9 iulie 2012!

Voi ce seriale de vara urmariti?