Sezonul 2 (2021) al primului serial american filmat integral in Filipine, Aproape in Paradis (2020-2023), are premiera autohtona pe 5 septembrie 2023, la 21:00, la DIVA, cu doua episoade. Aventurile lui Alex Walker (Christian Kane) vor continua in fiecare marti, la aceeasi ora, in portii duble.

Serialul il are in centru pe agentul DEA Alex Walker (Christian Kane), care este fortat sa iasa la pensie, din cauza problemelor de inima: s-a saturat sa vada cum traficantii pe care ii prinde scapa usor si ii pune capac faptul ca partenerul lui il tradeaza, in timpul unei operatiuni. Asa ca se muta pe Insula Cebu, in Filipine – locul unde cu ani in urma a vizitat o plaja linistita, lipsita de agitatie si turisti. Alex cumpara un magazin de suveniruri pe plaja si spera ca noua sa ocupatie sa-l ajute sa scape de stres si de hipertensiune.

Dar, la fata locului, descopera ditamai resortul hotelier si afla ca Cebu este acum plin de elemente criminale, care au propriile planuri. Asa ca Walker e rapid atras inapoi in actiune: devine consultant al politiei si lucreaza alaturi de detectivii Kai Mendoza (Samantha Richelle) si Ernesto Almares (Arthur Acuña).

In cele 10 episoade noi ale serialului Aproape in paradis, cei trei cauta o cruce din cauza careia a fost omorat un preot, intra sub acoperire intr-un turneu underground de badminton, intr-o secta periculoasa si la inchisoare, iar Alex e confruntat de fosta lui sotie si de… o fantoma. Și isi da seama ca – daca vrea sa se simta ca acasa pe Insula Cebu – trebuie sa lase locurile si oamenii si aici sa i se strecoare in suflet. In ultimele episoade, Alex si Kai se pregatesc sa paraseasca insula (el pentru ferma lui din Texas, ea pentru un nou post, in Manila), iar sezonul se termina cu un cliffhanger de zile mari, apropo de relatia dintre ei.

Fanii povestii tv sunt invitati sa urmareasca sezonul 2 din Aproape in Paradis difuzat din 5 septembrie 2023, de la ora 21:00, pentru prima data in Romania, numai la DIVA.