Update: Concursul s-a incheiat, voi anunta in curand si castigatorii 😉

Update 2: Lev Paraschivescu si Geanina Neagu sunt fericitii castigatori ai primului concurs de pe acest blog! Va multumesc tuturor pentru comentarii, mi-ar fi placut sa am bilete pentru toti… Va astept oricand pe theworldofamovieaddicted.

Festivalul Stufstock implineste 10 ani in 2012! Cu un line up impresionant de nume internationale si romanesti, Stufstock promite sa anime atmosfera din Vama Veche in perioada 23-29 iulie si sa ii reuneasca pe cei carora le place sa asculte muzica de calitate.

Photobucket

Stufstock 10 aduce in acest an pe scena festivalului unele dintre cele mai titrate trupe internationale ale momentului din zona indie-rock si reggae: The Subways, Dub Incorporation si Dubioza Kolektiv. Sunt sigura ca vreti sa fiti prezenti la cel mai vechi festival de muzica rock din Romania, asa ca am un super concurs pentru voi!

Cu ajutorul Metropotam, voi darui 2 bilete duble la Stufstock 10, valabile in toate zilele de festival. Pentru a le castiga trebuie sa imi spuneti intr-un comentariu ce inseamna pentru voi Vama Veche si pe cine de abia asteptati sa-i vedeti si ascultati in cadrul Stufstock 10. Concursul dureaza pana pe 18 iulie; pe 19 iulie, la ora 12:00 voi anunta castigatorii 🙂