Triple Nine reprezinta noua crime drama a regzizorului John Hillcoat (The Road, Lawless), care se bucura deja o de o distributie impresionanta: Christoph Waltz, Cate Blanchett, Casey Affleck, Chiwetel Ejiofor si Michael B. Jordan.

 photo still-of-john-hillcoat-in-the-road_zpsd1f9c323.jpg

Casey Affleck se afla in ultimele negocieri pentru a-l inlocui pe Charlie Hunnam in rolul principal din drama finantata de Megan Ellison, care va fi produsa de Anonymous Content. Filmul spune povestea unui grup de hoti care planuiesc sa omoare un politist din LAPD, pentru a creea o diversiune si a distrage astfel atentia politiei de la jafurile pe care le vor face de-a lungul orasului. Titlul filmului se refera la codul Politiei, care anunta ca un membru al lor are nevoie imediat de ajutor.

Casey Affleck va juca rolul politistului tinta, Chiwetel Ejiofor (12 Years A Slave) va fi infractorul care pune la cale intregul plan, iar Michael B. Jordan (Fruitvale Station) va juca rolul partenerului lui Affleck, care lucreaza in realitate cu banda de hoti respectiva, planuind sa ii intinda o cursa partenerului sau.

John Hillcoat va regiza aceasta crime drama, bazata pe scenriul lui Matt Cook, iar Paul Green (Anonymous Content) va fi producatorul executiv al filmului. Productia acestuia va incepe in 2014 si se aude ca alte nume mari vor sa obtina roluri principale in Triple Nine.