Dupa fenomenul Friends, dragutul Matthew Perry nu a avut [din pacate] noroc cu serialele in care a jucat, acestea fiind anulate de obicei dupa primul sezon. Ultimul a fost Go On, o comedie de suflet foarte frumoasa pe care nu inteleg deloc de ce NBC nu a mai vrut-o!

 photo mperry_zps7152ea19.jpg

Urmatorul proiect al lui Perry este The Odd Couple – un remake al piesei de pe Broadway scrise de Neil Simon Broadway in 1965, cu Walter Matthau si Art Carney in rolul a doi colegi de apartament complet diferiti, care a devenit film in 1968 si un serial de televiziune care a inceput in 1970 si a durat 5 sezoane. Matthew Perry va fi lenesul Oscar Madison, dar si co-scenaristul serialului, alaturi de veteranul Danny Jacobson. Rolul colegului Felix Ungar nu a fost inca distribuit.

“Am vazut filmul The Odd Couple cand aveam 10 ani si inca de atunci am vrut sa joc rolul lui Oscar Madison. Faptul ca am primit oportunitatea de a dezvolta o versiune moderna a acestuia pentru CBS mi-a adus un zambet permanent pe chip. Am intalnit un partener minunat de scris, Danny Jacobson. Amandoi suntem foarte pasionati de materialul original, asa ca am devenit imediat obsedati sa realizam acest proiect in mod exceptional. In plus, cred ca este timpul ca eu sa fiu din nou in fata unui public live. Mi-a fost dor de asta,” a declarat Perry.