Legends reprezinta o noua drama creata de Howard Gordon (Homeland), Jeffrey Nachmanoff (The Day After Tomorrow), Alexander Cary (Homeland) si Jonathan Levin (Charmed), bazata pe romanul scris de Robert Littell. David Semel va regiza serialul, iar Ethan Reiff si Cy Voris (Sleeper Cell) vor fi producatorii executivi ai acestuia.

 photo legends-nu_zpsfa87363b.jpg

Legends spune povestea lui Martin Odum (Sean Bean), un agent sub acoperire excelent, care reuseste de fiecare data sa se transforme intr-o alta persoana. Dupa ce un necunoscut sugereaza ca Martin nu este deloc ceea ce pare, intreaga lui identitate reala este pusa sub semnul intrebarii.

“Legends are tot ce astepti de la o drama cu spioni foarte buna: personaje care te intriga, subiecte complexe, o distributie excelenta si foarte multa actiune plina de suspans,” a declarat Michael Wright, presedintele programelor de la TNT, TBS si Turner Classic Movies (TCM). “In mijlocul acesteia se afla Sean Bean, cu o prestatie extraordinara, intr-un rol foarte dificil si complex. Suntem incantati sa lucram cu Howard Gordon si ceilalti producatori executivi, care au realizat o drama exceptionala.”.

Ali Larter, Rob Mayes, Tina Majorino, Steve Harris, Amber Valletta si Lux Haney Jardine fac parte din ditributia serialului de 10 episoade, care va avea premiera pe TNT in 2014.