Image and video hosting by TinyPicGiovanni Ribisi a fost distribuit in rolul principal din Sneaky Pete, noua drama CBS produsa de David Shore (House) si Bryan Cranston (Breaking Bad).

Personajul interpretat de Giovanni Ribisi, avand numele real Marius, preia identitatea unui coleg de celula, pentru a scapa de oamenii carora le datoreaza bani. Dupa ce iese din inchisoare, el incepe sa lucreze pentru afacerea legata de cautiuni a “familiei” sale. Acolo, el isi foloseste sarmul si viclenia de infractor pentru a prinde oameni mult mai periculosi ca el, cu ajutorul unei “verisoare” foarte atragatoare, care are numeroase indoieli in privinta acestuia.

Marin Ireland (The Slap, Homeland) va juca rolul verisoarei adevaratului Pete, Julia, o mama a doi copii, singura, extrem de inteligenta si descurcareata, care conduce afacerea. Libe Barer (Parenthood) va fi will Carly, sora mai mica si deloc cuminte a Juliei. In plus, Margo Martindale (The Americans) si Peter Gerety (Prime Suspect U.S.) au fost deja distributi in rolurile parintilor familiei, Audrey si Otto.