photo terrence-howard-net-worth_zps780b6a2e.jpgTerrence Howard s-a alaturat grupului de actori celebri care au ales sa joace si in seriale. Acesta va lucra din nou cu regizorul Lee Daniels si scenaristul Danny Strong (The Butler), de aceasta data la drama [Fox] Empire.

Scris de Strong si regizat de Daniels, Empire spune povestea dramatica a unui imperiu hip-hop. Serialul il va avea in centru pe Lucious Lyon (Terence Howard), un mogul carsimatic si extrem de talentat, care se pregateste sa isi scoata pe piata compania, Empire Entertainment. Crescut pe strazi, Lucious este invatat sa se descurce in orice situatie si sa rezolve conflictele prin orice metoda, pentru a-si proteja mult iubitul Empire. Viitorul serial este produs de 20th Century Fox TV si Imagine TV; Danny Strong, Lee Daniels, Brian Grazer si Francie Calfo vor fi producatori executivi.

Empire nu este singurul proiect comun dintre Terrence Howard si Fox, talentatul actor facand parte si din distributia serialului eveniment Wayward Pines.