Image and video hosting by TinyPicChelsea Peretti, aka geniala Gina Linetti din Brooklyn Nine-Nine, a anuntat ca nu va aparea in toate episoadele din sezonul 6 al serialului, care a fost inviat de curand de NBC 🙁

Criticii aleg cele mai bune 10 roluri ale lui Bradley Cooper.

Dupa ce a stat mai multi ani in asteptare la Sony, se zvoneste ca noul film Barbie a fost preluat de Warner Bros., fiind regizat de Patty Jenkins (Wonder Woman) si avand-o ca protagonista pe Margot Robbie (I, Tonya).

Sue Sue in the City se va intitula spinoff-ul serialului The Middle, unul dintre preferatele mele all time;

Calendarul filmelor horror ce urmeaza a fi lansate.

Cum The Bang Bang Theory se termina in 2019, Chuck Lorre pregateste un nou sitcom pentru CBS; Bob ❤️ (Hearts) Abishola este o comedie multi-camera despre un barbat (Billy Gardell) care, dupa ce sufera un atac de cord, se indragosteste de o asistenta de origine nigeriana, fiind hotarat sa ii castige inima.

La 39 de ani, Kate Hudson a nascut cel de-al treilea copil, o fetita adorabila pe nume Rani Rose, tatal acesteia fiind Danny Fujikawa.

Naomi Watts o va interpreta pe Gretchen Carlson, fosta prezentatoare Fox News, in The Loudest Voice in the Room, noua miniserie Showtime despre Roger Ailes (Russell Crowe).

The American Film Institute Board of Trustees a anuntat ca Denzel Washington va fi destinatarul celui de-al 47-lea AFI Life Achievement Award, in cadrul unei ceremonii care va avea loc vara viitoare.

Drama ITV Marcella, scrisa de Hans Rosenfeldt (The Bridge), se va intoarce in 2019 cu sezonul 3.

Cele mai bune 25 de filme care iti redau garantat buna dispozitie.

New Line Cinema l-a angajat pe Michael Chaves (The Curse of La Llorona) pentru a regiza The Conjuring 3, cel de-al 6-lea film al universului Conjuring, care a avut incasari de 1.57 miliarde de dolari, devenind cea mai de succes franciza horror a tuturor timpurilor.

J.K. Rowling a dezvaluit faptul ca BBC a vrut sa adapteze romanele din seria Strike inainte sa afle ca ea le-a scris (sub pseudonimul Robert Galbraith).

Gwyneth Paltrow s-a casatorit cu Brad Falchuk sambata, 29 septembrie, in East Hampton, New York.

Armie Hammer va juca alaturi de Gal Gadot in Death on the Nile, o continuare a filmului Murder on the Orient Express regizat de Kenneth Branagh.

Alan Alda va primi cel de-al 55-lea SAG Life Achievement Award in cadrul editiei cu nr. 25 a Premiilor Screen Actors Guild de pe 27 ianuarie 2019.

In cadrul emisiunii You Up With Nikki Glaser de pe SiriusXM, Tiffani Thiessen (Saved by the Bell) a dat proba pentru rolul Rachel Green din celebrul serial Friends.

Un interviu cu Javier Bardem despre Loving Pablo, Bride of Frankenstein si despre viitoarea miniserie Amazon Cortés.

The Girl in the Spider’s Web va avea premiera in cadrul Festivalului de Film de la Roma.