Pe 3 iulie 2014 a avut premiera The Honourable Woman, un nou thriller politic misterios creat de Hugo Blick (The Shadow Line) pentru BBC Two, cu Maggie Gyllenhaal, Lubna Azabel, Eve Best, Janet McTeer, Genevieve O’Reilly, Andrew Buchan, Katherine Parkinson, Andrew Buchan, Tobias Menzies, Stephen Rea in distributie.

Finding Carter este un nou serial MTV creat de Emily Silver (Bones), care a avut premiera pe 8 iulie 2014. Drama spune povestea lui Carter Stevens (Kathryn Prescott), o adolescenta care afla ca intreaga sa viata de pana acum este construita pe o minciuna. Femeia care a crescut-o si pe care o adora sa dovedeste a fi cea care a rapit-o cand avea trei ani, iar Carter trebuie sa se obisnuiasca acum cu noua ei viata si familie, alaturi de parintii ei biologici, David (Alexis Denisof) si Elizabeth (Cynthia Watros).

Pe 9 iulie a avut premiera Extant, un thriller S.F. creat de Mickey Fisher si produs de Steven Spielberg. Noul serial CBS spune povestea unui astronaut, Molly Woods (Halle Berry), care se intoarce dintr-o misiune in spatiu de un an, insarcinata [in mod inexplicabil]. Primul sezon are 13 episoade, din distributie facand parte Goran Visnjic (ER), Camryn Manheim (Person of Interest), Pierce Gagnon (One Tree Hill), Hiroyuki Sanada (Helix), Grace Gummer (Newsroom) si Michael O’Neill (Rectify).

The Strain este un nou serial horror cu vampiri, bazat pe trilogia cu acelasi nume scrisa de Guillermo del Toro (Pan’s Labyrinth) si Chuck Hogan (Lost, Bates Motel), care are premiera pe FX in data de 13 iulie 2014. Del Toro si Hogan au scris episodul pilot, Night Zero, care a fost si regizat de primul. Un avion aterizeaza pe aeroportul John F. Kennedy International, cu usile inchise si luminile stinse. Epidemiologul Ephraim Goodweather (Corey Stoll) si echipa lui sunt chemati sa investigheze avionul, in care gasesc 200 de morti si doar patru supravietuitori. Lucrurile se inrautatesc cand cadavrele incep sa dispara de la morga, iar Goodweather si un grup mic de oameni se lupta pentru a proteja intregul oras de o amenintare antica impotriva omenirii. Primul sezon al serialului este format din 13 episoade, iar din distributie fac parte David Bradley, Kevin Durand, Mía Maestro, Jonathan Hyde, Richard Sammel, Miguel Gomez, Natalie Brown, Jack Kesy, Sean Astin si Robert Maillet.

El Rey Network este un nou canal american de televiziune dedicat telespectatorilor Latino, lansat de by Robert Rodriguez in decembrie 2013. Matador este un nou serial de actiune creat de Roberto Orci, Andrew Orci, Dan Dworkin si Jay Beattie, care va avea premiera pe 15 iulie 2015, pe El Rey. Jay Beattie si Dan Dworkin au scris episodul pilot, care a fost regizat de Robert Rodriguez. Serialul prezinta viata lui Antonio “Matador” Bravo, un fotbalist aflat in plina ascensiune, care este, de asemenea, un agent secret CIA. Primul sezon din Matador este format din 13 episoade si ii are in distributie pe Gabriel Luna, Nicky Whelan, Neil Hopkins, Alfred Molina, Tanc Sade. Pe 10 iulie 2014, serialul a primit si al doilea sezon, care va avea tot 13 episoade.

The Divide este o noua drama juridica creata de Richard LaGravenese (P.S. I Love You, Water for Elephants) si Tony Goldwyn (Scandal), care are premiera pe 16 iulie 2014, pe WE tv. Primul sezon are 8 episoade de cate o ora, care ne arata cum adevarul coexista in sistemul modern de justitie alaturi de ambitie, etica, politica si discriminare. Christine Rosa (Marin Ireland) este un membru dedicat al The Innocence Initiative, ocupandu-se de cazul unui condamnat la pedeapsa capitala pentru uciderea unei tinere familii cu 11 ani in urma. Fiind convinsa de nevinovatia barbatului, Christine aduna noi dovezi in cautarea adevarului si il confrunta pe procurorul din acest caz, Adam Page (Damon Gupton), pentru care dreptatea nu mai este ce a fost.

Pe 17 iulie 2014, USA Network difuzeaza primul episod al serialului Rush – o noua drama medicala plina de actiune  de la scenaristul si regizorul Jonathan Levine (Warm Bodies, 50/50). Dr. William Rush (Tom Ellis) este un medic petrecaret din Los Angeles care are o clientela foarte speciala, extrem de bogata si cu numeroase secrete.

Married este o noua comedie FX creata de Andrew Gurland (The Last Exorcism), cu Judy Greer si Nat Faxon in rolurile principale. Russ si Lina Bowman abia isi pot aduce aminte cum era viata lor inainte de copii, datorii si locuitul in suburbie; din cand in cand insa, printre numeroase discutii in contradictoriu si pareri opuse, cei doi isi aduc aminte ce i-a adus impreuna – sunt cei mai buni prieteni. Jenny Slate si Brett Gelman fac parte si ei din distributia comediei, care va avea premiera pe 17 iulie 2014.

17 iulie 2014 este si data premierei serialului Satisfaction, o noua drama provocatoare creata de Sean Jablonski (Suits, Nip Tuck). Acesta prezinta casncia moderna aflata in impas, prin ochii lui Neil (Matt Passmore) si Grace (Stephanie Szostak) Truman – un cuplu pentru care a avea totul nu este de ajuns. Michelle DeShon (Hollywood Heights), Katherine LaNasa (The Campaign) si Blair Redford (Switched at Birth) fac parte si ei din distributia noului serial USA Network.

You’re the Worst prezinta o poveste de dragoste foarte amuzanta, care apare atunci cand doi oameni toxici si autodistructivi se indragostesc si incearca imposibilul – sa aiba o relatie. Noua comedie single-camera este creata de Stephen Falk (Weeds) pentru FX. Chris Geere, Aya Cash, Desmin Burgess, Kether Donohue joaca in serial, care are premiera pe 17 iulie 2014.

The Lottery este o noua drama post-apocaliptica creata de Timothy J. Sexton (Children of Men), care va avea premiera pe 20 iulie 2014, pe Lifetime. Serialul este plasat intr-o lume destinata extinctiei, avand in vedere ca femeile nu mai reproduc. Insa, atunci cand oamenii de stiinta fertilizeaza cu succes 100 de embrioni, are loc o loterie nationala pentru a determina care vor fi mamele-surogat. In tot acest proces, intervin interesele guvernamentale, iar dorinta avida de putere ameninta elementul de baza al oricarei vieti – dreptul de a avea o familie. Marley Shelton, Michael Graziadei, Lesley-Ann Brandt, Athena Karkanis, Yul Vazquez, David Alpay, Martin Donova si Shelley Conn joaca in primul sezon al serialului, care are 10 episoade.

Pe 27 iulie 2014 are premiera Manhattan, cel de-al doilea proiect original WGN America, creat de Sam Shaw (Masters of Sex). Acesta spune povestea misiunii clandestine americane Manhattan Project de a construi in Los Alamos, New Mexico, prima bomba atomica; in 1943, oamenii de stiinta care au primit aceasta sarcina incearca sa traiasca alaturi de familiile lor, intr-o lume in care secretele si minciunile sunt prezente in toate aspectele vietii. John Benjamin Hickey, Olivia Williams, Ashley Zukerman, Rachel Brosnahan si Daniel Stern joaca in primul sezon al dramei, formata din 13 episoade.