The Curse este un serial SkyShowtime Original de 10 episoade, co-produs de SHOWTIME si A24. Din distributie fac parte castigatoarea Premiului Oscar Emma Stone, Nathan Fielder si Benny Safdie. The Curse va fi disponibil pentru vizionare in exclusivitate pe SkyShowtime incepand din 5 ianuarie 2024, primele cinci episoade fiind disponibile la momentul lansarii.

In avanpremiera unei proiectii exclusive la Festivalul International de Film de la Stockholm, SkyShowtime a confirmat ca The Curse va fi disponibil pe platforma incepand de vineri, 5 ianuarie 2024. Primele cinci episoade din serialul SkyShowtime Original vor fi disponibile pentru vizionare in ziua premierei, urmand ca celelalte cinci episoade sa fie lansate vineri, 16 februarie 2024.

Co-creat, produs executiv si scris in colaborare de Benny Safdie si Nathan Fielder, The Curse spune povestea lui Whitney si Asher Siegel, un cuplu de proaspat casatoriti care incearca sa dea viata viziunii unei locuinte ecologice in mica comunitate din Española, New Mexico. Eforturile lor se complica atunci cand Dougie, un producator excentric de emisiuni tip reality show, vede o oportunitate in povestea lor. Pe masura ce serialul se deruleaza, cuplul se trezeste prins intr-o retea misterioasa de zone gri etice si morale, in timp ce incearca sa-si mentina relatia pe linia de plutire. In serial joaca Emma Stone (La La Land), Fielder (The Rehearsal) si Safdie (Oppenheimer). Printre vedetele invitate se numara si Barkhad Abdi, nominalizat la Oscar, Corbin Bernsen, nominalizat la Emmy si Constance Shulman.

Nathan Fielder este, de asemenea, regizor. Emma Stone este producator executiv, alaturi de Dave McCary si Ali Herting prin intermediul companiei lor Fruit Tree. Josh Safdie este si producator executiv, prin compania de productie Elara.