Image and video hosting by TinyPicCake este o noua drama intensa regizata de Daniel Barnz (Won’t Back Down), cu Jennifer Aniston in rolul care i-ar putea aduce o nominalizare la Oscar. Acestsa joaca rolul lui Claire Simmons, o femeie care devine obsedata de sinuciderea unei membre a grupului ei de suport pentru durerea cronica, Nina (Anna Kendrick). Claire se imprieteneste cu sotul vaduv al Ninei si incearca sa supravietuiasca propriei tragedii si durerilor constante de care sufera.

Avandu-i in distributie pe Sam Worthington, Chris Messina, Felicity Huffman, William H. Macy, Britt Robertson, Lucy Walters, Camille Mana, Manuel Garcia Rulfo si Marianne Jean-Baptiste, Cake va avea premiera pe 23 ianuarie 2015.

Image and video hosting by TinyPicWarner Bros a lansat inca un trailer pentru American Sniper, noul film al regizorului Clint Eastwood, care ii are in distributie pe Bradley Cooper, Sienna Miller si Luke Grimes.

Bradley Cooper joaca rolul celui mai eficient lunetist american din istorie, numit Diavolul de catre dusmanii pe care i-a vanat si Legenda de catre fratii lui din Navy SEAL. Pentru a intra in cursa Oscarurilor, American Sniper va fi lansat pe 25 decembrie 2014, avand premiera in Romania pe 30 ianuarie 2015.

Image and video hosting by TinyPicThe Gunman este un nou thriller plin de actiune, bazat pe romanul scris de Jean-Patrick Manchette. Regizat de Pierre Morel (Taken) si scris de Don Macpherson si Pete Travis, filmul ii are in distributie pe Sean Penn, Javier Bardem, Peter Franzén, Ray Winstone, Jasmine Trinca, Mark Rylance si Idris Elba.

Sean Penn joaca rolul unui asasin platit care vrea sa scape de aceasta lume pentru femeia pe care o iubeste. Tradat de organizatia pentru care lucra, Martin Terrier intra intr-un joc de-a soarecele si pisica prin Europa pentru a rupe toate legaturile cu trecutul sau profesional. The Gunman are premiera pe 20 martie 2015!

Image and video hosting by TinyPicLa partea de comedii, Unfinished Business este noul film scris de Steve Conrad (The Pursuit of Happyness) si regizat de Ken Scott (Starbuck). Vince Vaughn joaca rolul unui corporatist care, dupa ce este concediat, isi deschide propria afacere impreuna cu alti doi colegi (Dave Franco si Tom Wilkinson); dupa un an, cei trei trebuie sa o infrunte pe fosta lor sefa (Sienna Miller), intr-o calatorie de afaceri exploziva in Germania.

Unfinished Business va avea premiera pe 6 martie 2015.

Image and video hosting by TinyPicLove, Rosie este o comedie romantica bazata pe romanul din 2014, Where Rainbows End, scris de Cecelia Ahern. Regzat de Christian Ditter si scris de Juliette Towhidi, filmul ii are in distributie pe Lily Collins, Sam Claflin, Tamsin Egerton, Suki Waterhouse, Jaime Winstone si Lily Laight.

Love, Rosie va avea premiera pe 6 februarie 2015!