Image and video hosting by TinyPicMadoff este o noua minierie originala ABC despre mintea celui mai mare escroc de bursa din istoria americana, Bernie Madoff. Bazata pe The Madoff Chronicles – cartea scrisa de corespondentul sef de investigatii de la ABC News, Brian Ross, miniseria a fost scrisa de Ben Robbins si regizata de Raymond De Felitta.

Richard Dreyfuss interpreteaza rolul lui Bernie Madoff, in timp ce Blythe Danner joaca rolul sotiei lui, Ruth. Madoff spune povestea barbatului care a realizat cea mai mare escrocherie din istoria financiara si a bursei din Statele Unite. Folosind schema Ponzi el a delapidat, de-a lungul unei cariere de 48 de ani, suma de 65 de miliarde de dolari. In 2009, la varsta de 71 de ani, a fost condamnat la pedeapsa de 150 de ani de inchisoare.

Tom Lipinski, Danny Defarrari, Peter Scolar, Erin Cummings, Michael Rispoli, Frank Whaley, Charles Grodin si Lewis Black fac parte din distributia noii miniserii, care va fi difuzata de ABC pe 3 si 4 feburarie 2016.

HBO are si el pregatit un film despre viata lui Bernie Madoff, care nu are inca stabilita data premierei din 2016. Robert De Niro si Michelle Pfeiffer joaca rolurile principale in Wizard of Lies.