Un nou film despre opera lui Steve Jobs se afla in pre-productie, care va fi regizat de Danny Boyle (Trance), dupa un scenariu scris de Aaron Sorkin (The Newsroom). Michael Fassbender (The Counselor) va juca rolul creatorului Apple, Seth Rogen (Neighbors) fiind Steve Wozniak si Michael Stuhlbarg (A Serious Man) jucand rolul lui Andy Hertzfeld, informaticianul si inventatorul care a facut parte din echipa de dezvoltare originala Apple.

Image and video hosting by TinyPic

Ultima care s-a alaturat distributiei este Katherine Waterston, care se afla pe val datorita rolului sau din Inherent Vice; actrita de origine britanica va juca rolul lui Chrisaan Brennan, mama primului copil al lui Steve Jobs. O pictorita din Silicon Valley, aceasta a fost partenera de lunga durata a lui Steve Jobs, care i-a daruit primul copil, o fetita, in 1978. Jobs a recunoscut-o Lisa Brennan-Jobs ca fiica lui dupa foarte multi ani, timp in care a declarat ca este steril. Aaron Sorkin a dezvaluit ca Lisa este eroina filmului, asa ca de abia astept sa vad ce actrita va fi aleasa pentru acest rol.

Steve Jobs va reprezenta o noutate a genului biografic, fiind format doar din trei scene; fiecare va avea in centru lansarea a trei produse Apple diferite: Mac-ul, NeXT si iPod-ul. Filmarile vor debuta la inceputul anului 2015.