James Denton si Teri Hatcher, fostul cuplu din serialul Desperate Housewives, se vor reuni pe micul ecran in A Kiss Before Christmas!

Noul film de Craciun, care va fi lansat de sarbatori pe Hallmark Channel, spune povestea sotilor Joyce si Ethan Holt, parinti a doi copii adolescenti. Suparat ca nu a primit promovarea de la job de care era absolut sigur, Ethan isi doreste ca viata sa sa arate altfel. El se trezeste a doua dimineata si afla socat ca totul este diferit – nu este casatorit cu Joyce, nu are copii, dar este CEO-ul companiei sale.

Numai cu ajutorul lui Joyce, Ethan isi va putea recastiga vechea viata si familie pe care o iubeste; din aceste motive, el va trebui sa o convinga pe aceasta ca destinul lor e sa fie impreuna si trebuie sa reuseasca asta pana in ziua de Craciun.

Teri Hatcher si James Denton au jucat rolurile lui Susan si Mike Delfino in celebrul serial Desperate Housewives, care a fost difuzat timp de 8 sezoane (2004 – 2012) pe ABC. Personajele interpretate de cei doi s-au casatorit in sezonul 3.