Image and video hosting by TinyPicMarvel’s Agent Carter

Este anul 1946 si agentul secret Peggy Carter lucreaza sub acoperire pentru divizia SSR, dar si pentru Howard Stark, in timp ce incearca sa treaca peste pierderea lui Steve si prejudecatile societatii vizavi de o femeie singura in America acelor ani.
Televiziune: ABC
Data premierei: marti, 6 ianuarie
Distributie: Hayley Atwell, Chad Michael Murray

Image and video hosting by TinyPicEmpire

Lucious Lyon, regele hip-hop-ului, este artistul principal si CEO al Empire Entertainment. Din pacate, acesta afla ca sufera de ALS si trebuie sa aleaga si sa indrume pe unul dintre cei trei fii foarte diferiti ai sai pentru a prelua imperiul.
Televiziune: FOX
Data premierei: miercuri, 7 ianuarie
Distributie: Terrence Howard, Taraji P. Henson, Lizzy Leigh, Jussie Smollett, Trai Byers

Image and video hosting by TinyPicTogetherness

Noul serial [tipic] HBO spune povestea a 4 persoane care locuiesc sub acelasi acoperis, in afara Los Angeles-ului. Brett (Mark Duplass) pare ca le are pe toate, un job bun, o sotie draguta, Michelle (Melanie Lynskey) si doi copii. In realitate, acesta se confrunta cu numeroase probleme personale si profesionale. Tina (Amanda Peet) este sora lui Michelle, care se muta din Housten la Los Angeles pentru a fi mai aproape de familia ei. Ultimul, Alex (Steve Zissis), este un actor aspirant care incearca sa reuseasca la Hollywood de foarte multi ani, dar nu mai are nici unde sa stea.
Televizune: HBO
Data premierei: duminica, 11 ianuarie
Distributie: Mark Duplass, Melanie Lynskey, Amanda Peet, Steve Zissis

Image and video hosting by TinyPicBackstrom

Un detectiv din Portland se intoarce dupa 5 ani in care a fost exilat pentru comportamentul sau ofensiv. Serialul este bazat pe romanele cu acelasi nume scrise de criminalistul suedez Leif G.W. Persson.
Televiziune: FOX
Data premierei: joi, 22 ianuarie
Starring: Rainn Wilson, Genevieve Angelson, Beatrice Rosen, Page Kennedy, Thomas Dekker

Image and video hosting by TinyPicAllegiance

Alex O’Connor, un analist CIA tanar si idealist specializat in afaceri rusesti, afla un secret socant despre familia sa instarita si foarte unita: parintii lui, Mark and Katya, fac parte dintr-o retea de spioni rusi care a fost reactivat. Povestea este bazată pe formatul israelian The Gordin Cell.
Televiziune: NBC
Data premierei: joi, 5 februarie
Starring: Hope Davis, Scott Cohen, Gavin Stenhouse, Margarita Levieva, Alexandra Peters, Kenneth Choi

Image and video hosting by TinyPicThe Slap

Despre minseria in 8 parti am scris aici. De abia astept sa inceapa! 😀
Televiziune: NBC
Data premierei: joi, 12 februarie
Starring: Peter Sarsgaard, Uma Thurman, Melissa George, Thandie Newton, Zachary Quinto, Brian Cox, Owen Tanzer, Penn Badgeley

Image and video hosting by TinyPicThe Odd Couple

Jurnalistul sportiv, afemeiatul si lenesul Oscar Madison, este nevoit sa isi imparta aparamentul si viata din New York alaturi de fostul lui coleg de facultate, Felix Ungar. El a fost recent parasit de sotie, iar Oscar va incerca sa il reintroduca in lumea intalnirilor amoroase, dar acestea vor ii vor dezvalui lui Madison ca inca are sentimente pentru fosta lui iubita.
Televiziune: CBS
Data premierei: joi, 19 februarie
Starring: Matthew Perry, Thomas Lennon, Wendell Pierce, Lindsay Sloane, Yvette Nicole Brown

Image and video hosting by TinyPicBattle Creek

Doi detectivi cu viziuni diferite despre viata – un agent FBI aratos si lipsit de griji si un detectiv ursuz din Michigan , devin parteneri si, folosindu-se de  cinism, vicleniei si inselatorii, “curata” strazile din Battle Creek.
Televiziune: CBS
Data premierei: duminica, 1 martie
Starring: Josh Duhamel, Dean Winters

Image and video hosting by TinyPicSecrets & Lies

Ben Crawford (Ryan Phillippe) se transforma din Bunul Samaritean in suspect de crima dupa ce gaseste trupul neinsufletit al baietelului vecinului sau in padure. Detectivul Andrea Cornell va face orice pentru a scoate adevarul la iveala, secretele si minciunile orasului iesind la suprafata si facandu-i pe toti sa para vinovati.
Televiziune: ABC
Data premierei: duminica, 1 martie
Starring: Natalie Martinez, Ryan Phillipe,  Juliette Lewis, KaDee Strickland, Indiana Evans, Charles Dutton, Steven Brand, Kate Ashfield

Image and video hosting by TinyPicThe Last Man on Earth

Phil Miller (Will Forte) a fost odinioara un barbat obisnuit care isi iubea familia si isi ura locul de munca de la banca. Iar acum este ultima speranta a omenirii! Va gasi el o alta persoana in viata pe planeta? Si daca da, va fi aceasta o femeie?
Televiziune: FOX
Data premierei: duminica, 1 martie
Distributie: Will Forte, January Jones

Image and video hosting by TinyPicCSI: Cyber

Inca un serial CSI, care se ocupa de aceasta data de infractiunile digitale.
Televiziune: CBS
Data premierei: miercuri, 4 martie
Distributia: Patricia Arquette, James Van der Beek, Peter MacNicol, Shad Moss, Charley Koontz and Hayley Kiyoko

Image and video hosting by TinyPicAmerican Crime

Toate stirile prezinta cazul unui cuplu tanar din Modesto, California, care a fost atacat in propria casa. Matt Skokie, fost soldat, a fost omorat, iar sotia lui, Lily, se afla in stare de inconstienta, intre viata si moarte. Parintii victimelor se afla la capataiul femeii, rugandu-se pentru un miracol, in timp ce patru suspecti sunt pe cale a fi arestati. Acest caz tulbura din temelii comunitatea, dezvaluind tensiuni si discrimnari de rasa printre locuitorii acesteia.
Televiziune: ABC
Data premierei: joi, 5 martie
Distributie: Felicity Huffman, Timothy Hutton, W. Earl Brown, Richard Cabral, Caitlin Gerard, Benito Martinez, Penelope Ann Miller, Elvis Nolasco, Johnny Ortiz

Image and video hosting by TinyPicUnbreakable Kimmy Schmidt

Unbreakable Kimmy Schmidt este o noua comedie creata de Tina Fey si Robert Carlock (30 Rock), despre o femeie care scapa dintr-un cult si incepe o noua viata, la New York
Televiziune: Netflix
Data premierei: joi, 6 martie
Distributie: Ellie Kemper, Sol Miranda, Dylan Gelula

Image and video hosting by TinyPicOne Big Happy

Lizzy (o tanara gay obsedata de control) si Luke (heterosexual si foarte relaxat) sunt ca o familie inca din copilarie, ajutandu-se reciproc sa treaca peste divortul parintilor lor. La maturitate, fiind singuri, cei doi decid sa aiba un copil impreuna; lucrurile se complica atunci cand Luke se indragosteste si se casatoreste brusc cu o britanica foarte frumoasa.
Televiziune: NBC
Data premierei: marti, 17 martie
Distributie: Nick Zano, Elisha Cuthbert

Image and video hosting by TinyPicBloodline

Bloodline este o noua drama/thriller creata de Todd A. Kessler, Daniel Zelman, Glenn Kessler, care spune povestea a patru frati adulti ale caror secrete si traume sunt dezvaluite atunci cand oaia neagra a familiei se intoarce acasa.
Televiziune: Netflix
Data premierei: vineri, 20 martie
Distributie: Sam Shepard, Ben Mendelsohn, Kyle Chandler, Sissy Spacek, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz

Image and video hosting by TinyPicWeird Loners

Noua comedie ii are in centru pe patru tineri in varsta de 30 si ceva de ani, speriati de relatii amoroase, care formeaza legaturi neasteptate intr-un bloc de locuinte din Queens, N.Y.
Televiziune: FOX
Data premierei: marti, 31 martie
Distributie: Nate Torrence, Zachary Knighton, Becki Newton

Image and video hosting by TinyPicA.D.

A.D. reprezinta continuarea serialului The Bible, continuand cea mai importanta poveste din istoria lumii si explorand evenimentele care au urmat Crucificarii lui Iisus Hristos.
Televiziune: NBC
Data premierei: duminica, 5 aprilie
Distributie: Juan Pablo di Pace, Richard Coyle

Image and video hosting by TinyPicOdyssey

Serialul prezinta o poveste complexa ce imbina politica globala, spionajul marilor corporatii si secrete militare; trei straini complet diferiti: o femeie soldat al Fortelor Speciale, un avocat important si un activist politic care provine dintr-o familie privilegiata au un singur lucru in comun – adevarul.
Televiziune: NBC
Data premierei: duminica, 5 aprilie
Distributie: Anna Friel, Peter Facinelli, Adewale Akinnuoye-Agbaje

Image and video hosting by TinyPicMarvel’s Daredevil

Marvel’s Daredevil spune povestea unui avocat orb care traieste in contemporanul Hell’s Kitchen; ziua, acesta practica avocatura, iar noaptea lupta impotriva nedreptatii, costumat in supereroul Daredevil.
Televiziune: Netflix
Data premierei: vineri, 10 aprilie
Distributie: Charlie Cox, Vincent D’Onofrio, Rosario Dawson, Deborah Ann Woll, Elden Henson